1. | Ehrnsperger, F. (11.2015). Verantwortung leben, Genuss schaffen aus Sicht der Neumarkter Lammsbräu. Referat przedstawiony na międzynarodowej konferencji „Potencjały tworzenia wartości regionalnej dzięki usługom ekosystemów”. Ostritz, Niemcy. |
2. | Eisend, M. (2003). Glaubwürdigkeit in der Marketingkommunikation. Konzeption, Einflussfaktoren und Wirkungspotenzial. Wiesbaden: Deutscher Universitäts-Verlag. |
3. | Geffroy, E.K. (2000). Das einzige, was stört, ist der Kunde. Landsberg/Lech: Verl. Moderne Industrie. |
4. | Hopfenbeck, W., Roth, P. (1994). Öko-Kommunikation. Landsberg/Lech: Moderne Industrie Verlag. |
5. | Hüttl M. (2005). Der guter Ruf als Erfolgsgröe. Profitieren Sie von Ihrem Ansehen! Berlin: Erich Schmidt Verlag. |
6. | Kociszewski, K. (2013). Ekologizacja polskiego rolnictwa a jego zrównoważony rozwój w warunkach członkostwa w Unii Europejskiej. Wrocław: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. |
7. | Küster-Rohde, F. (2010). Die Wirkung von Glaubwürdigkeit in der Marketingkommunikation. Eine Analyse der kurz und langfristigen Effekte. Wiesbaden: Gabler. |
8. | Mazurek-Łopacińska, K., Graczyk, A. (red.). (2009). Badanie rozwoju rynków produktów rolnictwa ekologicznego i żywności ekologicznej w Polsce. Wrocław: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. |
9. | Neumarkter Lammsbräu. (2014). Nachhaltigkeitsbericht. Neumarkt: Neumarkter Lammsbräu. |
10. | The world of organic agriculture. Statistic & emerging trends 2016 (2016). FIBL & IFOAM – Organics International. Switzerland. Pobrano z: https://shop.fibl.org/fileadmin/documents/shop/1698-organic-world-2016.pdf. |
11. | www.lammsbraeu.de. |
12. | Zaremba-Warnke, S. (2013). Öko-Kommunikation in Deutschland und Polen. Ein Vergleich des Wortschatzes unter besonderer Berücksichtigung des Äquivalenzbegriffs. Zittau/Görlitz: Hochschule Zittau/Görlitz. |