1. | Dmowski, P., Śmiechowska, M., Szemiako, D. (2011). Znaczenie marki produktu i jej wpływ na wybór herbaty przez konsumentów. Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, 660, Ekonomiczne Problemy Usług, 72, 155‒168. |
2. | Grębosz, M. (2013). Co-branding. Koncepcja i uwarunkowania rozwoju. Łódź: Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej. |
3. | Grębosz, M. (2015). Partner brands selection in co-branding projects. Saarbrücken: LAP Lambert Academic Publishing. |
4. | Hajduk, G. (2012). Uwarunkowania decyzji zakupu materialnych dóbr konsumpcyjnych – perspektywa nabywcy i producenta. Handel Wewnętrzny, 9‒10 (2), 95‒103. |
5. | Kall, J. (2005). Tożsamość marek należących do sieci detalicznych. Poznań: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu. |
6. | Kozielski, R., Pogorzelski, J., Dziekoński, M. (2006). Komunikacja marketingowa. W: R. Kozielski (red.), Wskaźniki marketingowe (s. 325‒454). Kraków: Oficyna Ekonomiczna. |
7. | Kramer, T. (2004). Podstawy marketingu. Warszawa: PWE. |
8. | Rosa, G. (2011). Moc i siła marki w usługach. Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, 660, Ekonomiczne Problemy Usług, 72, 241‒250. |
9. | Zrałek, J. (2012). Idea Fair Trade – nowe zjawisko w zachowaniach konsumentów. Handel Wewnętrzny, 9‒10 (2), 163‒173. |